Klimadebat om verdensmålene

SFOF afholder i de kommende måneder en række arrangementer om de 17 verdensmål rundt omkring i landet. Denne gang på Stevns biblioteker, Kirketorvet 2, 4660 Store Heddinge Arrangementet starter kl. 19: 00 og slutter kl. 20:30. Deltagelse er gratis.

Det danske forår står i EU-valgets og verdensmålenes tegn. Verdensmålene fylder ikke så meget i EU. Derfor er folkeoplysningsforbundene SFOF og LOF gået sammen om en række arrangementer hvor de får de politiske spidskandidater, fra henholdsvis venstre og SF til at debattere EU spørgsmål med udgangspunkt i verdensmålene.  Den første debat bliver her på Stevns på hovedbiblioteket i Store Heddinge med Rikke Lauritsen fra SF og Bergur Løkke Rasmussen fra venstre. De vil blandt andet debatterer flygtningekrisen fra 2015, og behovet for at ændre flygtningesystemet grundlæggende.

Hvordan får vi et bedre bud på en human og praktisk tilgang med større fokus på årsagerne til, at der kommer flygtninge og migranter til Europa?

Her vil der være mulighed for at tage udgangspunkt i verdensmål 1-2-3-4-5-8-10-16-17 (læs mere om verdensmålene her: https://www.verdensmaalene.dk/ )