Det praktiske

Alt det praktiske som er godt at vide før du tager afsted. Læs også vores FAQ.

Transport til og fra Livø
Du kommer til Livø via Rønbjerg Havn. Hertil kan du køre i egen bil eller tilmelde dig vores bus fra Hobro station. Bustransporten tilmelder du dig, når du tilmelder dig LivøFerie. Endelig er der selvfølgelig offentlig transport, bus x950x fra Aalborg station går direkte til færgen.

Indkvartering
Der er plads til ca. 230 deltagere pr. uge. Heraf bor godt 50 deltagere i telt, mens resten bor i hus. 

I hus
SFOF råder over 4 huse hver uge. Hvert hus har 10-12 værelser, bad, toilet, køkken, spise/opholdsstue samt udendørsarealer, hvor man opholder sig meget af tiden. 

En del værelser er store (4-10 senge), og derfor vil mange blive indkvarteret sammen med andre for at få plads til alle. Lejrlederne for de enkelte uger står for indkvarteringen. Du kan gøre det lettere for dem, hvis du skriver i tilmeldingen, hvem du gerne vil bo sammen med.

Ved indkvartering i hus skal du medbringe lagen samt dyne/pude eller sovepose. Det er også muligt at leje linned hos LivøFeriecenter. skriv til SFOF på sfof@sfof.dk , hvis du ønsker dette.

Der er ikke skabe eller hylder på værelserne og ingen sengelamper ved sengene, så det er en god ide at medbringe lommelygter.

I telt
Er man mere til nat under åben himmel, er der mulighed for at bo på teltpladsen. Forsamlingshuset 'Kirken' benyttes som spise- og samlingssted for dem, der bor på teltpladsen.

I år vil der være en særlig unge-lejr på teltpladsen for dig mellem 18 og 25 år.

Mad

På LivøFerie får du morgenmad, frokost og aftensmad. Vi bestræber os på at maden er lokal, økologisk, varieret og at der altid er grønt. De tre måltider er inkluderet i prisen.

Ønsker du vegetarmad, så husk at angive dette når du tilmelder dig.

Derudover findes der på Livø en lille kiosk, hvor du kan købe is, sodavand og så videre.

Rengøring

Vi har ikke ansat rengøringspersonale. Forbered dig derfor på et par rengøringstjanser i løbet af ugen. Det lyder måske hårdt at skulle have tjanser når nu man er på ferie. Men det er faktisk ganske hyggeligt og en fantastisk mulighed for at lære dine hus- eller teltkammerater bedre at kende.

Vaskeri
Der findes ikke møntvaskeri på Livø.

Internet
Der er et åbent trådløst netværk i byen, uden at vi dog garanterer kvaliteten af internetforbindelsen. 

Handelsbetingelser
Du kan læse mere om, hvilke betingelser der er forbundet med købet af LivøFerie opholdet her.