Uge 29

Hvad kommer der til at foregå i løbet af ugen?

I uge 29 kan du forvente masser af aktiviteter for hele familien. Formiddagene går med 4 timers holdundervisning og børnelejr.

Når studiekredsene slutter er det op til dig, hvad du gerne vil lave. Eftermiddagene og aftenerne bliver gerne brugt udenfor. Du kan tage på udflugter rundt på øen, svømme, deltage i sportsturneringer, lytte til politiske foredrag, synge, danse, snakke politik og kultur, lave snobrød, og meget meget andet. Du er som deltager i høj grad selv med til at skabe programmet for eftermiddagene og aftenerne.

Liga

Onsdag 17 juli 2019 kl. 1500 foran/i Kirken (afhængig af vejret)

Ihan Haydar: Fra barn i Irak til trommeslager i L.I.G.A.

Ihan Haydar voksede op i Bagdad under Saddam Husseins regime, og kom til Danmark som 10-årig. Hendes far var flygtet hertil tre år tidligere. I musiklokalet på den lokale folkeskole lidt uden for Næstved stod et trommesæt, og det var her, kærligheden til trommespillet blev grundlagt og udfoldet.  

En MGP-konkurrence på gymnasiet affødte en YouTube-video, der gik viralt, og endte hos Remee og Chief 1, som bemærkede det iøjnefaldende talent.

I 2012 var Ihan Haydar med til at vinde det danske Melodi Grand Prix som trommeslager for Soluna Samay på ‘Should've Known Better’. Hun repræsenterede således også Danmark ved årets Eurovision Song Contest i Aserbajdsjan.

Siden 2012 har Ihan været trommeslager i L.I.G.A., der blandt andet har hittet med ’Julia’, ’Skylder dig ik’ noget’ og ’Den Første Gang’.

Ihan vil bl.a. snakke om tiden i Irak, flugten til Danmark, hvordan det er at komme til en helt anden verden og at skulle integrere sig i en helt fremmed kultur - og om sin kamp for at få dansk statsborgerskab.

Bagefter vil der være åbent for spørgsmål fra både børn, unge og voksne.

 

 

Har du spørgsmål til LivøFerie generelt?

Så kontakt SFOF sekretariat på sfof@sfof.dk eller telefon: 22 63 84 44