Guidet tur: Sådan spiste de kongelige i 1930erne

Hvad bestod menuen af den 15. maj 1937 til kong Christian den X's 25 års jubilæum? Det kan du få svar på ved at melde dig til denne guidede tur.


Det kongelige Festkøkken er blevet genskabt, som det så ud i 1930erne, og vi får et indblik i, hvordan det foregik, når der skulle laves en festmiddag til 275 gæster.


Besøgende oplever et sansebombardement af duft, røg og damp i køkkenet. I øvrigt befinder Europas største kobbersamling sig her.

Hvornår og hvor? Lørdag den 4. februar kl. 11.00. Den guidede rundvisning varer ca. 50 minutter Vi mødes kl. 10.40 på Christiansborg Ridebane, nr. 27

Pris: Pris pr. person: 50 kr.


Tilmelding senest onsdag den 1. februar til Bitten Sørensen, bitten 2670@gmail.com / 40353233.

Max. 30 deltagere, så først til mølle-princippet gælder.