Røde Rejser

Røde Rejser genopstår 

SFOF har lavet et samarbejde med DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet) og kan i den anledning tilbyde en række særtilbud.

9 dages rejse i eventyrlig natur, barsk historie og højaktuel politik

Afgang: 27. september 2019

Hjemkomst: 5. oktober 2019

Bosnien-Hercegovina, Montenegro og Kroatien - efterår 2019

Vi vil under overfladen og forstå en del af Europe som præges af vidunderlig natur og smukke historiske byer, men også af politisk ustabilitet og stigende sociale ulighed. Vi kommer hele vejen rundt om historien og sætter fokus på demokratiske udfordringer, korruption og nye nationalistiske bevægelser, men møder også repræsentanterne for mange nye og spændende borgerinitiativer der i de seneste år er opstået i området. 

Vi oplever arbejderbyen Tuzla, det multikulturelle Sarajevo, naturparken Sutjeska, den smukke Kotorbugt og den berømte middelalderby Dubrovnik. Fra bjerge til det blå Adriaterhav.

Pris: 9.800 kr. (8.800 kr. for medlemmer af SFOF). 

Ved tilmeldingen skal du skrive SFOF i kommentarfeltet.

5 dages rejse med politik, historie, vin og EU

Afgang: 19. oktober 2019

Hjemkomst: 23. oktober 2019

EU, Strasbourg og Alsace

Vi oplever EU og det smukke Alsace. Vi besøger to danske medlemmer af EU-Parlamentet, EU's Ombudsmand og den Europæiske Centralbank (ECB). Under rejsen hører vi oplæg om, hvordan EU lovgiver, EU's rolle i verden og om aktuelle EU-politikker. Vi oplever den historiske Strasbourg, besøger borgen Haut Koenigsbourg, flere vinbyer og vinbonden Sipp-Mack. 

Rejsen foregår i en 4-stjernet busDer bliver to overnatninger i Strasbourg, en i vinbyen Riquewihr og en i Frankfurt.

Prisen er 4.480 kr. (medlemmer af SFOF kun 3.480 kr.) Prisen inkluderer busrejse, overnatning i dobbeltværelser på hotel med morgenmad og entreer. Tillæg for enkeltværelse 990 kr.

Rejsen ledes af EU-journalist Maria Rosenberg Rasmussen, der har skrevet bøger og artikler om europæisk politik og er rutineret rejseleder.

Ved tilmeldingen skal du skrive SFOF i kommentarfeltet.

Rundt om EU på fire dage

Efterårstur til Bruxelles og EU - 2019

Afgang: 2. november 2019

Hjemkomst: 5. november 2019

Bliv klogere på demokrati, magt og politik. Vi møder danske MEP'er i det nyvalgte EU-Parlament og undersøger, hvem der har magten i EU. Vi besøger EU-Kommissionen, Rådet, EU-journalist Jacob Langvad, lobby-vagthunden CEO, fagbevægelsens forskere i ETUI og vi oplever den fascinerende by.

På studierejsen til Bruxelles guider DEO's EU-ekspert dig igennem institutioner, lobbyister og arbejdsmarkedets parters kampe om europæisk politik. De fire dage giver en grundig indføring i, hvad EU er, og hvordan det europæiske samarbejde fungerer i praksis. På denne tur har vi særligt fokus på arbejdsmarked, lobbyisme og det netop overståede valg til EU-Parlamentet den 26. maj 2019.

Prisen er 4.480 kr. (medlemmer af SFOF 3.480 kr.). Prisen inkluderer flybillet tur/retur (med håndbagage), 3 nætter i dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Bedford inkl. morgenmad, samt alle foredrag og aktiviteter. Tillæg for enkeltværelse 1.100 kr.

Ved tilmeldingen skal du skrive SFOF i kommentarfeltet.