Røde Rejser

Røde Rejser genopstår 

SFOF har lavet et samarbejde med DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet) og kan i den anledning tilbyde en række særtilbud.

Litauen, Letland og Estland

10 dage afgang 9. maj normalpris 9.200 kr. 9 dage afgang 30. august normalpris 8.800 kr.

Oplev charmerende Vilnius, den baltiske metropol Riga, universitetsbyen Tartu og middelalderbyen Tallinn, der i år fejrer 800-året for Dannebrog. Vi møder lokaleildsjæle og eksperter og næstformanden for Litauens grønne parti og bliver klogere på de tre små lande, hvor historie og placeringen på kanten af Europa betyder så meget. I 4-stjernet bus over Karlshamn-Klaipeda og hjem via Tallinn-Stockholm. Rejs med DEO’s to erfarne Baltikum-kendere Michael Birkkjær Lauritsen og Finn Ellegaard.

  • 400 kr. i rabat for medlemmer af SFOF

Ved tilmeldingen skal du skrive SFOF i kommentarfeltet.

 

Serbien, Kosovo og Makedonien – forår 2019


9 dages rejse med afgang 10. maj. Normalpris 9.800 kr.
Oplev smukke Balkan med Zlatko Jovanovic, Balkan-ekspert, PhD i jugoslavisk historie. Vi vil under overfladen og forstå Balkan. Hvorfor hedder Makedonien nu Nordmakedonien? Er de på vej mod EU og NATO? Hvordan er livet i ’udkants-Serbien’? Hvad gør de for nærdemokratiet i arbejderbyen Niš? Hvordan skaber man tillid i Kosovo? Hvilken rolle spiller EU? Vi møder foreninger, aktivister og eksperter.

  • 400 kr. i rabat på forårsafgangen for medlemmer af SFOF

Ved tilmeldingen skal du skrive SFOF i kommentarfeltet.