Om SFOF

SFOF - folkeoplysning siden 1972

SFOF er et grønt-rødt oplysningsforbund, der arrangerer aktiviteter, hvor deltagerne involveres aktivt frem for blot at være tilskuere.

Vi tilbyder blandt andet LivøFerie - aktiv sommerhøjskole på en fredet, økologisk  ø i Limfjorden, guidede byture, foredrag, udstillinger og debatter.

Men vi udvider hele tiden vores reportoire, så hold øje med siden her og facebook for fremtidige arrangementer og events. 

Vi holder til på 'global platform' på Nørrebro i København sammen med en masse andre organisationer, der arbejder med uddannelse, både i Danmark og globalt. Du er velkommen til at kigge forbi. Du kan finde vores kontaktoplysninger i fanen "kontakt" øverst på siden.

Vision

SFOF’s vision er en verden med stærkt demokrati gennem aktive, involverede mennesker med fællesskab i centrum.

Mission

SFOF laver demokratisk og politisk oplysningsarbejde med et venstreorienteret udgangspunkt. Oplysningsarbejdet bidrager til aktivt medborgerskab og nye kundskaber gennem involverende og aktuelle aktiviteter, hvor alle har adgang.

Nyhedsbrev fra SFOF
Vi udsender et elektronisk nyhedsbrev med oplysninger om vores arrangementer, kurser mv. Så hvis du gerne vil holdes ajour, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.