Alder: fra 15 år

Underviser: Pelle Roesen

Antal deltagere: 12

I denne studiekreds skal vi hygge os med madlavning over bål og andre alternative madlavningsmuligheder udenfor - og vi skal også snakke/diskutere emner som både kan være politiske og etiske emner.

Vi skal have fokus på at bruge råvarer, der er i sæson, og have fokus på hvordan vores mad valg påvirker naturen omkring os.

I løbet af ugen får du mulighed for at snuse til forskellige madlavningsteknikker i det fri, og udvide forståelsen af, hvordan vi kan lave mad med ild og ryg.

Vi skal selvfølgelig også på sanketur rundt i naturen og prøve at smage på Livø.

Praktisk: Egnet påklædning til at lege med bål

Der må påregnes holdgebyr på 75,- pr dag til at råvarer og udstyr.

Om underviseren:
Pelle Roesen, mangeårig Livødeltager. Har stået i mesterlære i færdighederne omkring bål og mad og har genneralt fritidsinteresser med jagt svampesamling og fiskeri.

Kontakt: Pelle_Roesen@hotmail.com