
Alder: fra 15 år
Underviser: Pelle Roesen
Antal deltagere: 12
I denne studiekreds skal vi hygge os med madlavning over bål og andre alternative madlavningsmuligheder udenfor - og vi skal også snakke/diskutere emner som både kan være politiske og etiske emner.
Vi skal have fokus på at bruge råvarer, der er i sæson, og have fokus på hvordan vores mad valg påvirker naturen omkring os.
I løbet af ugen får du mulighed for at snuse til forskellige madlavningsteknikker i det fri, og udvide forståelsen af, hvordan vi kan lave mad med ild og ryg.
Vi skal selvfølgelig også på sanketur rundt i naturen og prøve at smage på Livø.
Praktisk: Egnet påklædning til at lege med bål
Der må påregnes holdgebyr på 75,- pr dag til at råvarer og udstyr.
Om underviseren:
Pelle Roesen, mangeårig Livødeltager. Har stået i mesterlære i færdighederne omkring bål og mad og har genneralt fritidsinteresser med jagt svampesamling og fiskeri.
Kontakt: Pelle_Roesen@hotmail.com