Alder: fra 15 år

Underviser: Pelle Roesen

Antal deltagere: 12

Holdgebyr: 450,-

Studiekredsen går ud på, at vi skal hygge os med madlavning over bål og andre alternative madlavningsmuligheder udenfor, og vi skal også snakke/diskutere emner som både kan være politiske og etiske emner.

Vi skal have fokus på at bruge råvare der er i sæson, og have fokus på hvordan vores mad valg påvirker naturen omkring os.

Vi skal ryge fisk og grøntsager med grillstarter, gryder, dørslag og andet.

Vi skal udvide forståelsen af, hvordan vi kan lave mad med ild og ryg.

Vi skal selvfølgelig også rundt i naturen og prøve at smage på Livø. Derudover skal vi bage brød over bål, lave mad, hvor vi graver maden ned i jorden, og pakker kødet ind i salt-dej og derefter ind i bålet - kort sagt: alle mulige måder at tilberede mad på udenfor.

Praktisk: Egnet påklædning til at lege med bål

Om underviseren:
Pelle Roesen, mangeårig Livødeltager. Har stået i mesterlære i færdighederne omkring bål og mad og har genneralt fritidsinteresser med jagt svampesamling og fiskeri.

Kontakt: Pelle_Roesen@hotmail.com